Senta-Support

Koorschool Senta - Senta-Support

Wordt u ook Senta-Supporter?

Senta komt van het Italiaanse ‘sentire’, horen. Senta! is een aansporing om onze stem te horen. Niet alleen als wij zingen, maar ook als wij u vragen om uw steun.

Het gaat goed met Koorschool Senta. Naast onze eigen concerten mogen we meedoen aan prestigieuze projecten als de Matthäus Passion in Zaltbommel – in 2017 ook in de Grote Kerk in Breda! – en het Emmy Verhey Festival / Kinderfestival, dat ieder jaar in Zaltbommel wordt georganiseerd. Onze finaleplaats op het Nederlands Koor Festival in 2016 leverde ons onder andere een optreden op in het programma De Klassieken van Radio 4 (kijk hier en hier) en op het Tenso European Choir Festival in het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam.

We zijn daar heel erg blij mee en trots op. Zulke optredens dragen bovendien bij aan de ontwikkeling van onze zangers. Maar zoals dat gaat: deze extra’s kosten ook extra geld. Denk aan vervoer, repetities, muziekstudiohuur, pianobegeleiding en choreografie. Geld dat wij niet kunnen betalen uit onze reguliere middelen. Daarom kunnen wij niet zonder onze trouwe Senta-Supporters. En zijn we altijd op zoek naar nieuwe warmharttoedragers.

U ondersteunt ons al vanaf een tientje per jaar:

Financiële Support

supportmogelijkheden-per-jaar_html

(* een Support-jaar gaat in vanaf de datum van ondertekening)

Support in natura / Project-Support

Wilt u ons in natura steunen, of op maat bijdragen aan een van onze projecten, dan kan dat ook. Vervoer naar concertlocaties, betaling van de pianobegeleiding, choreografie, huur van de repetitieruimte, we gaan er graag met u over in gesprek.

Culturele ANBI 

Wilt u Koorschool Senta financieel ondersteunen, dan levert u dat ook een fiscaal voordeel op. Bij de Belastingdienst hebben wij de culturele ANBI-status aangevraagd. Daarmee profiteert u nu al van een extra giftenaftrek.

Wilt u meer informatie over Koorschool Senta en over de Support-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze penningmeester, Ruby de Vries. Ons e-mailadres: info@koorschoolsenta.nl.

Wilt u zich direct aanmelden als Senta-Supporter, vul dan het aanmeldformulier in. Onze dank is groot!

SOCIAAL

Via de bovenstaande social media kanalen kunt u onze recente activiteit volgen!

CONTACTGEGEVENS

info@koorschoolsenta.nl

p/a Nonnenstraat 78, 5301 BL Zaltbommel