Audities voor Malala

Audities voor Malala

Geen reacties op Audities voor Malala

Op zaterdag 14 en zondag 15 maart 2020 vindt er een bijzonder concert plaats in de concertzaal van Theaters Tilburg. Een concert met als thema: mensen die het verschil maken of hebben gemaakt. Een van die mensen is de Pakistaanse kinderrechtenactiviste Malala Yousafzai. Vanwege haar strijd voor onderwijs voor meisjes werd in 2012 door de Taliban een aanslag op haar leven gepleegd. Een aanslag die ze overleefde en die haar alleen maar strijdvaardiger maakte, wat haar onder andere de Nobelprijs voor de Vrede opleverde.

Op 14 (avond) en 15 maart (middag) zingt Koorschool Senta, samen met andere koren en begeleid door een geweldig orkest, een prachtig lied dat voor Malala werd gecomponeerd. 

Speciaal hiervoor organiseren wij op 16 januari audities. En jij kunt daaraan meedoen!  

Waar en wanneer 

De audities: donderdag 16 januari, 18:00 – 19:00 uur, Gasthuiskapel, Gasthuisstraat 34, Zaltbommel. 

De repetities: wekelijks vanaf maandag 20 januari, 17:30 – 18:15 uur, Dorpshuis de Kil, Dorpsstraat 5, Hurwenen. Repetitie koren met orkest: zondag 8 maart, vanaf 09:30 uur,  Loft Tilburg, Ringbaan-Oost 8-17, Tilburg. 

Wat 

Je bent tussen de 7 en 15 jaar. Ervaring is niet nodig, maar je houdt wel van zingen natuurlijk! Na je aanmelding sturen we je een couplet van een eenvoudig lied dat je héél makkelijk kunt instuderen. Dat couplet kom je op 16 januari voor ons zingen. Daar begeleiden we je van a tot z in, want we snappen heel goed dat het best eng is om zomaar voor onbekende mensen te komen zingen. Maar los van de audities: het is sowieso een leuke manier om je stem te testen! 

Hoe

Stuur zo snel mogelijk een mail naar info@koorschoolsenta.nl. Vermeld daarbij je naam, leeftijd en telefoonnummer en vertel ons waarom je graag mee wilt doen. Je hoort dan ook zo snel mogelijk weer van ons. (En denk je: niets voor mij, maar ik ken wel iemand die …, stuur dit bericht dan gerust door!) 

Zien we jou op 16 januari? 

SOCIAAL

Via de bovenstaande social media kanalen kunt u onze recente activiteit volgen!

CONTACTGEGEVENS

info@koorschoolsenta.nl

p/a Nonnenstraat 78, 5301 BL Zaltbommel